Начало Бокс Терънс Крауфорд категорично изключва битката с двама съперници

Терънс Крауфорд категорично изключва битката с двама съперници

Терънс Крауфорд категорично изключва битката с двама съперници
0

Терънс Крауфорд е безспорно най-горещото име в бокса след победата му над Ерол Спенс, за да стане безспорен шампион в полусредна категория.

Шампионът е обвързан с реванш със Спенс и след това има желание да добави титли в четвърта тегловна категория към рекорда си.

Терънс Крауфорд е безспорно най-горещото име в бокса след доминацията му над Ерол Спенс Младши, за да стане безспорен шампион в полусредна категория. Бъд беше лек фаворит преди боя, но се оказа, че е твърде добър за Спенс в нощта на битката, нокаутирайки го в девети рунд.

След като остават само две или три години в играта, шампионът сега гледа към възможно най-определящите наследството битки. Той е обвързан с реванш със Спенс и след това има желание да добави титли в четвърта тегловна категория към рекорда си.

Двама мъже, с които той няма да минава през въжетата, са Дани Гарсия и Кийт Търман в полусредна категория. Крофърд се обърна към социалните медии, за да информира и двамата, че никога няма да им даде шанс след минали коментари, изпратени до него.

О, как се обърнаха нещата. Дани Гарсия, вие и Кийт Търман никога няма, имам предвид, че никога няма да се опитате да победите най-доброто куче и това съм аз. Всички вие не искахте, когато аз исках да се бием. Спомнете си, сега всички искате да се биете толкова много, продължавайте да се биете помежду си, както преди.“

След като тези бойци са изключени, Бъд се насочва към качване до суперсредна категория, за да се изправи срещу победителя от Саул Канело Алварес и Джермел Чарло.