Начало Бокс Терънс Крауфорд с опит за нокаут още на кантара (ВИДЕО)

Терънс Крауфорд с опит за нокаут още на кантара (ВИДЕО)

Терънс Крауфорд с опит за нокаут още на кантара (ВИДЕО)
0

Терънс Крауфорд може и да е тежък фаворит срещу Хосе Бенавидез Джуниор, но напрежението между двамата на официалния кантар можеше да се разреже с нож. Претендентът успя да влезе под кожата на шампиона. Боксьорите успешно преминаха претеглянето, а атаката на Крауфорд дойде, след като Хосе Бенавидез го избута с ръце. Шампионът от Небраска отвърна с опит за нокаутиращо дясно кроше. Бенавидез, обаче, показа отлични реакции и с движение от кръста избегна удара. Организаторите на събитието и полицаи се намесиха веднага и предотвратиха по-сериозни ексцесии.

“Цяла седмица ми говореха да съм спокоен. Бях спокоен, държах се професионално, но той ме бутна” ,коментира ситуацията Крауфорд пред ESPN.

“В главата му съм. Дано удря по-бързо по време на мача, защото видях този удар от километри. И дано вкара повече сила, ударът беше като на някоя к**ка” , добави Бенавидез от своя страна.

Видео от официалния кантар тук.

 

Източник: bloodyelbow.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".