Начало Бокс Боб Аръм: Все още не е уговорен мачът Хан – Крауфорд

Боб Аръм: Все още не е уговорен мачът Хан – Крауфорд

Боб Аръм: Все още не е уговорен мачът Хан – Крауфорд
0

Легендарният боксов мендиджър Боб Аръм опроверга твърденията за супермача „Хан – Крауфорд“. 87-годишният специалист говори за вероятността двама от най-добрите състезатели да се срещнат тази пролет:

„Моите хора работят здраво по този проект. Надявам се да успеят. Но питате ли ме дали всичко вече е решено – съвсем не“, призна Аръм.

„Това ще бъде страхотно зрелище и с удоволствие бих го промотирал, но засега нямаме постигнати конкретни споразумения.“

Амир Хан е все още на 32 и тепърва му предстоят тежки предизвикателства. Терънс Крауфорд ще бъде най-голямото в кариерата му. Ако двете страни стигнат до съгласие за мач, то той най-вероятно ще се проведе на 20-ти април в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Мениджър на Хан е Еди Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.