Начало Бокс Амир Хан започва сериозен бизнес

Амир Хан започва сериозен бизнес

Амир Хан започва сериозен бизнес
0

Британската боксова звезда Амир Хан обяви нов бизнес проект. 32-годишният боец е прочут със своите дарения и благородни каузи. Притежава собствена фондация, а сега обяви официално, че открива стотици работни места в родния Болтън.

Градът се намира в Близост до Манчестър, Англия. Към 2011-та наброява не повече от 130 хиляди жители.

Наскоро там отвори врати и Академията за бокс на Хан, който не пожали средства.

„Работя по новия си проект – 60 хиляди квадратни фута, търговски център в Болтън. Ще отворим работни места за стотици хора и ще построим къщи на 4 акра земя. Следващите няколко месеца ще са страхотни!“, похвали се британецът.

Успява да съчетава страничните си занимания с успешна боксова кариера. Следващият му мач е за пояса на Световната боксова организация в полусредна категория на 20 април. Шампионът Терънс Крауфорд е сочен за фаворит и задачата на Амир няма да е лека.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.