Начало Бокс Бол се закани: Ще нокаутирам Ричардс

Бол се закани: Ще нокаутирам Ричардс

Бол се закани: Ще нокаутирам Ричардс
0

В края на този уикенд един срещу друг излизат Джейк Бол (12-1) и Крейг Ричардс (13-1). Двамата ще се бият в „О2 Арена“, Лондон – в мач за континенталната титла на WBA в лека тежка категория.

Словесните престрелки продължават вече повече от месец:

„Той гледа само в миналото ми. Говори за октомври, декември, но аз мисля само за мача ни в края на седмицата. Вече забравих контузията, не ми пука какво мисли“, започна изказването си пред „fight-scene“ Бол.

„Много е устат, но виждам страха в очите му. Не иска тази битка. Знае, че съм на друго ниво. До момента му даваха само туристи. Ще усети колко здраво удрям. Няма да разбере от къде му е дошло. Ще нокаутирам Ричардс.“

„Уважавам Крейг, но просто не е добър колкото мен. ОК, е“, сподели Джейк Бол.

Мачът е част от главната бойна карта на шоуто „Тед Чийзман – Серхио Гарсия“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.