Начало Бокс Терънс Кроуфърд продължава кариерата си без Боб Аръм
0

Терънс Кроуфърд продължава кариерата си без Боб Аръм

Терънс Кроуфърд продължава кариерата си без Боб Аръм
0

Непобеденият на професионалния боксов ринг Терънс Кроуфърд обяви, че ще бъде свободен агент от сега нататък. Боецът сподели новината, че напуска промоутърската компания „Топ Ранк“ на пресконференция след убедителната му победа с ТКО в десетия рунд над Шон Портър.

Кроуфърд разкри, че няма да работи повече с Боб Аръм, докато боксовият мениджър седеше само на метър от него.

„Напълно сигурен съм в решението си. Боб не можа да ми осигури битка с Ерол Спенс, когато бях с него. Продължавам напред с кариерата си и пожелавам на всички само най-доброто“, категоричен бе боксьорът от Небраска.

Кроуфърд има 38 победи в 38 професионални двубоя и държи титлата на Световната боксова организация (WBO) в „полусредна“ категория. Ерол Спенс, който също няма загуба на професионалния ринг, държи титлите в същата дивизия, но на Световния боксов съвет (WBC) и Международната боксова федерация (IBF). Кроуфърд сравни представянето му срещу Портър с това на Спенс срещу Портър, като изтъкна факта, че на Спенс му е било нужно да изиграе всички 12 рунда, за да надделее.

„Виждате ли какво направих? Сега кой е най-добрият в дивизията?“, добави Кроуфърд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".