Начало Бокс Тервел Пулев доволен след морския лагер (СНИМКИ)

Тервел Пулев доволен след морския лагер (СНИМКИ)

Тервел Пулев доволен след морския лагер (СНИМКИ)
0

С много усмивки и добро настроение завърши поредният летен лагер, организиран от боксовата ни звезда Тервел Пулев и Спортен център „Пулев“ край морето. В рамките на 8 дни професионалисти и аматьори имаха удоволствието да тренират редом до олимпийския бронзов медалист, трикратен европейски шампион и носител на Интерконтиненталната титла на WBA.

По традиция лагерът се проведе в с. Лозенец и включваше тренировки по бокс и кондиционни тренировки. Някои от тях бяха на плажа, а всичките занимания бяха на открито. Тервел Пулев изрази задоволство, че тази година е имало и международно участие.

„Доволни сме от факта, че успяхме да обединим 20-тина българи, на различна възраст, пол и прослойка, от която произлизат. Двама участници пристигнаха от САЩ, двама от Европа, а други от различни краища на България – написа Тервел Пулев в своя профил във Facebook – Също спортно технически и функционално постигнахме целите си. Благодарен съм на всички, които за поредна година се включиха, за позитивното отношение, с което допринесоха по-лесно да се преодолеят трудностите в тренировъчния процес.“

Всички участници получиха грамоти от Пулев след последната тренировка от лагера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.