Начало Кикбокс и муай тай Завръщането на GLORY се отлага

Завръщането на GLORY се отлага

Завръщането на GLORY се отлага
0

Най-популярната кикбокс верига в света GLORY няма да се завърне по план. Планираните две галавечери в началото на октомври ще бъдат отложени, информира престижното нидерландско издание NOS.

В рамките на два дни трябваше да гледаме галавечерите GLORY 76 и GLORY 77.

Събитията бяха планирани да се изиграят пред празни трибуни в „Хангар 2“. Това е бивша нидерландска военна база, която се намира в историческия Катвайк в близост до Амстердам.

Първата гала трябваше да бъде оглавена от турнир в средна категория между Юсри Белгаруй, Матей Пеняс, Ертюгрул Байрак и Улрич Бокеме. Победителят ще спори за титлата на Алекс Перейра.

На GLORY 77 по план трябваше да излезе една от големите звезди на организацията – Седрик Думбе.

От кикбокс веригата все още не са излезли с официална информация. За последно нейна галавечер гледахме на 29 февруари. В началото на лятото се появи информация, че тя е във финансов колапс и е пред закриване.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.