Начало Бокс Тервел Пулев: Раните зарастват, но честта си остава

Тервел Пулев: Раните зарастват, но честта си остава

Тервел Пулев: Раните зарастват, но честта си остава
0

Бронзовият ни медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 – Тервел Пулев, се отблагодари на феновете си. Българинът записа своята 13-та победа при професионалистите срещу Мич Уилямс и така все още няма загуба.

Американецът игра много мръснишки.

Често опитваше непозволени влизания в глава, като Тервел получи аркада при един от тези случаи. Европейският шампион не се заяде със съперника, а обърна внимание на сънародниците си с публикацията си във Фесбук:

„Благодарности за всички, които бяха в залата и ни подкрепиха. И за всички онези, които будуваха цяла нощ, за да гледат мачовете ни с Кубрат по телевизията.
Ние ще сме най-щастливи, да видим българите по-единни!“

„Раните зарастват, но честта си остава, когато е въпрос на принцип и на възпитание!“

„Обичам ви с цялото си сърце, отново благодаря за подкрепата.“, написа боксьорът.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.