Начало Бокс Треан след загубата от Лъвицата: Ограбиха нашия труд

Треан след загубата от Лъвицата: Ограбиха нашия труд

Треан след загубата от Лъвицата: Ограбиха нашия труд
0

Професионалната боксьорка Памела Треан скочи на съдиите от мача за титлата на България в категория „петел“ (53,5 кг) срещу Иванка Иванова-Лъвицата. Двете участваха в галавечер във Велико Търново, но с победата си тръгна Иванова.

„През цялото време бях сигурна, че побеждавам. Исках да играя възможно най-дълго. Първи и втори рунд ги давам на Иванка, но нищо повече. След четвъртия тя не направи абсолютно нищо“ , коментир Треан.

Alexeev Boxing Promotions

„Мисля, че мачът е нагласен. Ако съдиите са професионалисти, не трябва по никакъв начин да се влияят. Трябваше да са обективни. Жалко е, защото ограбиха бокса и нашия труд. Бях сигурна, че я бия убедително. Ако имах колебание, че тя води, щях да я натисна „, добави още софиянката.

Alexeev Boxing Promotions

Треан смята, че Иванка Иванова е имала все повече проблеми с течение на мача. Това беше първо поражение за Памела като на сметката си тя има и девет победи (пет от които, с нокаут).

„Нямам нищо против нея. Изигра си мача. Не е интересна. Не бих се била в реванш с нея. По-скоро бих играла с по-добра боксьорка, за да наваксам с рейтинга. Имах планиран мач за европейска титла. Сега ще видя как ще се отрази тази загуба. Много исках да се бия в България. Беше важно за мен. Желанието ми беше и да тренирам тук. Направих хубав лагер с Борислав Бояджиев. Разочарована съм и заради него и вложените от човека усилия. Ако бях загубила честно, щях да стисна ръката на Иванка и да и кажа – евала. Чувствам се ощетена. Иванка няма да стигне никъде“ , добави още „Тайното оръжие на български бокс“.

Alexeev Boxing Promotions

Боксовият мач в събота вечер не беше изцяло негативен за Памела Треан. Тя беше изненадана с предложение за брак от нейния треньор Самир Хотич.

„Изненадах се. Не бях очаквала. Дори не знам как да опиша нещо подобно. Беше романтично. В началото не можех да повярвам. Стоях втрещена. Когато видях музиката и пеенето, започнах да се досещам, че нещо ще се случи. В този момент осъзнах кои са по-важните неща. Беше много оригинален и личен жест „, обясни Треан.

Alexeev Boxing Promotions

Памела Треан от няколко години живее и тренира в Швейцария. Тя се намира на 20-то място в световната ранглиста на сайта boxrec.com в категория „петел“ след загубата и от Иванка Иванова.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.