Начало Бокс Еди Хърн открадна още един боксьор от Франк Уорън

Еди Хърн открадна още един боксьор от Франк Уорън

Еди Хърн открадна още един боксьор от Франк Уорън
0

Английският промоутър Еди Хърн продължава с привличането на класни попълнения към своята промоутърска къща „Matchroom Boxing“.

След като преди няколко седмици Хюи Фюри и Савана Маршъл станаха част от отбора на Хърн, сега шампионът на WBO в супер средна категория – Били Джо Сандърс (28-0), загърби дългогодишният си промоутър Франк Уорън и премина в редиците на 40-годишния Хърн.

Този ход дава предпоставки за няколко изключително интересни сблъсъка, които може да се осъществят. Другото голямо име в супер средна категория е шампионът на WBA“Super“ – Калъм Смит (26-0), който също е част от конюшната на „Matchroom Boxing“. За евентуална битка между двамата се заговори преди месец, но тогава Сандърс бе с Уорън, който работи с телевизията „BT Sport“.

Ето какво сподели и 29-годишният Сандърс по повод новата сделка:

„Договорът ми с Еди Хърн ще ми бъде от голяма полза. „Matchroom Boxing“ може да ми осигури големи двубои. Сега съм от един отбор с Канело и Головкин. А това са битки, които имат смисъл от финансова гледна точка.

Искам големите мачове. За мен не е проблем дали ще се бия в средна или супер средна категория. Аз съм световен шампион в супер средна дивизия, но ако трябва ще сляза в долната. Оторен съм към всякакви оферти. Знам, че имам голяма уста, но също така мога да подкрепям думите си с действията ми между въжетата. Надявам се, че ще се бия през октомври или ноември“, каза добрият приятел на Тайсън Фюри.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.