Начало ММА Джон Джоунс гарантира, че няма да има трети мач с Кормие

Джон Джоунс гарантира, че няма да има трети мач с Кормие

Джон Джоунс гарантира, че няма да има трети мач с Кормие
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс (25-1), категорично отхвърли възможността да се изправи отново срещу големия си враг от миналото Даниел Кормие (22-1).

Изказването на „Боунс“ идва в навечерието на може би последния мач в кариерата на Кормие – тази неделя сутрин (българско време) 40-годишният шампион в тежка категория ще защитава пояса си срещу Стипе Миочич (18-3) в главното събитие на UFC 241.

За трета битка между двамата се говори от доста време насам, но до преговори така и не се стига. Преди време „DC“ сподели, че от него зависи дали ще има трилогия с Джоунс, но сега 32-годишният Джоунс контрира с твърдението, че той решава какво, как и къде.

„Почти през цялата си кариера съм бил шампион в лека тежка категория и никога не съм качвал килограми, за да предизвикам шампиона при тежките. Просто не съм заинтересован точно сега, нито пък когато и да е било.

В момента доминирам противниците си и нямам никакви проблеми с килограмите. Историята с Даниел започна в лека тежка категория и смятам, че там трябва да завърши (мога да се закълна, че бях останал с вппечатлението, че вече го приключих един или два пъти).

Въпреки изказванията на Даниел по медиите, аз ви давам гаранция, че трета среща няма да има. Не виждам как отново ще влезе в моята категория и как ще иска да преживее същите кошмари за трети път“, сподели Джоунс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.