Начало Карате Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия

Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия

Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия
0

Ивет Горанова подари реплика на златния си медал от Европейските игри в Минск на кмета на Община Долна Митрополия г-жа Поля Цоновска. Това се случи по време на инициативата „Спорт на открито“, която се проведе в „New Town Center“ в  родния град на каратистката Долна Митрополия.

На събитието най-добрата ни състезателка по олимпийско карате получи почетния знак на Община Долна Митрополия по случай големите си успехи в спорта. За постижения в спорта, освен Горанова, бяха отличени и боксьорите Радослав и Димитър Панталееви, борците Яна Димитрова, Цветан Сирашки и Николай Дзедзов, каратистката Мирела Йовова, кикбоксьорката Емили Чуканова, както и представители на спортовете футбол и волейбол.

С плакет на Община Долна Митрополия за особени заслуги за развитие на спорта в общината бе удостоен треньорът по бокс Пламен Татолов. Специален подарък с изобразен герб на общината получи г-н Пламен Бончев. Той двукратен сребърен и веднъж бронзов медалист от световни първенства по борба, а в момента е треньор на националния отбор на Австралия по борба.

Източник: Pleven.utre.bg

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".