Начало Карате Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия

Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия

Ивет Горанова със специален подарък за кмета на Долна Митрополия
0

Ивет Горанова подари реплика на златния си медал от Европейските игри в Минск на кмета на Община Долна Митрополия г-жа Поля Цоновска. Това се случи по време на инициативата „Спорт на открито“, която се проведе в „New Town Center“ в  родния град на каратистката Долна Митрополия.

На събитието най-добрата ни състезателка по олимпийско карате получи почетния знак на Община Долна Митрополия по случай големите си успехи в спорта. За постижения в спорта, освен Горанова, бяха отличени и боксьорите Радослав и Димитър Панталееви, борците Яна Димитрова, Цветан Сирашки и Николай Дзедзов, каратистката Мирела Йовова, кикбоксьорката Емили Чуканова, както и представители на спортовете футбол и волейбол.

С плакет на Община Долна Митрополия за особени заслуги за развитие на спорта в общината бе удостоен треньорът по бокс Пламен Татолов. Специален подарък с изобразен герб на общината получи г-н Пламен Бончев. Той двукратен сребърен и веднъж бронзов медалист от световни първенства по борба, а в момента е треньор на националния отбор на Австралия по борба.

Източник: Pleven.utre.bg

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.