Начало Бокс Треньор на Мейуедър отказал 1.5 милиона от Конър преди мача им
0

Треньор на Мейуедър отказал 1.5 милиона от Конър преди мача им

Треньор на Мейуедър отказал 1.5 милиона от Конър преди мача им
0

Конър Макгрегър се е опитал купи един от най-верните хора на Флойд Мейуедър младши преди боксовия двубой помежду им през 2017 г.

Историята разказа самият Нейт Джоунс, който разкри, че е отказал оферта от 1.5 милиона долара за присъединяване към щаба на ирландеца. Джоунс и Мейуедър работят заедно от 2002 г., но се познават от доста по-рано. Първата им среща е през 1994 г. на националното първенство на САЩ, а през 1996 г. и двамата печелят бронзови медали на Олимпийските игри в Атланта – „Парите“ в кат. до 57 кг, а Джоунс – при 91-килограмовите.

View this post on Instagram

30 years and counting

A post shared by Nate Jones (@96natejones) on

„Флойд не знае за това, но получих обаждане от хората на Конър Макгрегър да работя в неговия ъгъл за мача – и затворих телефона. Предложиха ми 1.5 милиона долара, но затворих. Монтел Грифин ми звънна и каза: „Едни хора искат да те чуят, Нейт, хора на Макгрегър“. Чухме се и казах, че той иска да работя с него, ще ми платят 1.5 милиона долара и да кажа какво ще искам. Затворих им“, разказа Джоунс.

По-късно той е получил ново обаждане, този път – отново от Грифин, който му се е скарал, че е отказал.

„Монтел ми се обади и ми каза: „Нейт, голям глупако, какво, по-дяволите, не ти е наред, човече?“. Обясни ми как животът и кариерата ми зависят от това и е добре да се преместя. Казах му, че съм лоялен. „Монтел, не работя така, той ми е приятел“. Каза, че съм един от най-глупавите хора на планетата и ми затвори. Флойд не знае за това. Никога не съм го споменавал. Но скоро ще го направя“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.