Начало Бокс Треньорът на Крауфорд обяви най-голямото предизвикателство за боксьора му

Треньорът на Крауфорд обяви най-голямото предизвикателство за боксьора му

Треньорът на Крауфорд обяви най-голямото предизвикателство за боксьора му
0

Главният треньор на Терънс Крауфорд, Браян Макинтайър, сподели пред FIght Hub TV кои са вероятните следващи съперници на непобедения боксьор от Небраска. Сред имената присъства и това на Кийт Търман, когото Макинтайър обяви за най-голямото предизвикателство за Крауфорд.

„Терънс ще се изправи срещу един от шампионите: Портър, Спенс, или Търман. Искаме най-доброто. Терънс остарява и каза, че скоро иска да се откаже, затова ще се бием само с останалите шампиони.“, коментира наставникът на Крауфорд.

Треньорът добави, че останалите шампиони най-вероятно отбягват Терънс, защото „Бъд“ е способен да прекрати кариерите им бързо.

„Най-вероятно Търман ще е най-голямо предизвикателство. Ерол Спенс е по-едър, но видяхме в двубоя с Бенитез, че това не е от значение при Терънс. Кийт е мобилен и удря много добре от различни ъгли“, завърши Макинтайър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.