Начало Бокс Triller представи пълната бойна карта за шоуто Мир – Пулев

Triller представи пълната бойна карта за шоуто Мир – Пулев

Triller представи пълната бойна карта за шоуто Мир – Пулев
0

Организаторите на бойната галавечер между боксьори и ММА бойци „Triller Fight Club“ представиха официалната карта за 27 ноември.

Шоуто ще е оглавено от Кубрат Пулев и Франк Мир в Арлингтън, Тексас.

Бившият шампион на UFC в тежка категория смени две седмици преди боя своя колега Витор Белфорт.

Двамата ще спорят в тригъгълeн ринг по нови правила – триад. Рундовете ще са осем, по две минути всеки. Ръкавиците им ще са осем унции, между такива за бокс и ММА.

Много любопитно ще е подглавното събитие между Мат Митрионе и Александър Флорес.

Митрионе е познат от зрелищните си битки в UFC и „Белатор“, докато Флорес е със статистика 18-3-1 (16 нокаута) в професионалния бокс.

Преди тях ще спорят Майк Пери и Сакио Бика.

„Платинения“ наскоро напусна UFC и се присъедини към боевете с голи ръце. Неговият съперник е 35-7-3 в древния спорт, като е спрял 22-ма от съперниците си на ринга с нокаут.

Дерек Кампос ще се изправи в триъгълника срещу Браян Вера.

Дългогодишният ветеран на „Белатор“ (20-11 MMA) има за съперник много опитен боксьор със 17-годишен професионален стаж и статистика 28-17-0 (18 нокаута).

Вторият мач за вечерта ще е Алберт Туменов – Скот Симонхолд.

Руснакът е 5-3 в UFC, губейки последната си среща от топ боеца Лион Едуардс със събмишън. Оттогава има пет поредни победи в ММА и общата му статистика е 22-4. Симонхолд е с 35 успеха и 15 поражения на ринга, 18 пъти е нокаутирал съперника си.

Откриващият мач на иновативното бойно шоу ще противопостави Стивън Греъм на Хенри Джилиоти.

ММА боецът има един мач в „Белатор“, който загуби от Джеймс Галахър през 2019. След това се завърна с три поредни победи.

Съперникът му е 8-3 в бокса с три нокаута.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.