Начало Бокс Хамзат Чимаев иска да се бие с двамата братя Пол в една вечер

Хамзат Чимаев иска да се бие с двамата братя Пол в една вечер

Хамзат Чимаев иска да се бие с двамата братя Пол в една вечер
0

Нашумелият ММА боец Хамзат Чимаев се заяде с братята Логан и Джейк Пол. Чеченецът с шведски паспорт пожела да победи дуото влогъри в боксови мачове, които да се проведат в рамките на една вечер.

„Мога да размажа тези момчета в рамките на вечер. Бокс“, написа Чимаев в Twitter и набързо привлече вниманието на американците.

„Слушай кумкуат, ти си поредният боец от UFC, който мисли, че може да боксира. Сядай и замължи, моли се да ти платят достатъчно“, гласи отговорът на Джейк.

След това Чимаев продължи с гаврата си като публикува своя ловна снимка.

Главите на братята Пол са окачени като негови трофеи на стената.

Влогърите вероятно не искат да се забъркват с него, защото той няма да подписва договори, че няма да ги нокаутира, а точно обратното – ще го направи за секунди.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.