Начало Бокс Уайлдър не иска помощ от Флойд Мейуедър

Уайлдър не иска помощ от Флойд Мейуедър

Уайлдър не иска помощ от Флойд Мейуедър
0

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, няма никакво намерение да се допитва до легендата от близкото минало Флойд Мейуедър за каквото и да е било.

Това заяви самият Уайлдър в отговор на предложението на Флойд, който преди месец офертира да помогне на „Бронзовия бомбардировач“ в подготовката му за трилгоията с Тайсън Фюри.

Снимка: БГНЕС

34-годишният Уайлдър загуби световната си титла пред февруари, когато Фюри смаза американския си опонент за 7 рунда. През последните дни Уайлдър се завърна под светлините на прожекторите, споделяйки някои изключително неадекватни неща и обвинявайки всички за загубата си от Тайсън, но не и себе си.

„Флойд винаги залага срещу мен, без значение срещу кой се бия“, заяви Уайлдър.

„Няма какво да дискутирам. Дори и с Марк Бриланд, който вече не е част от отбора ми. Никой не казваше нищо положително за него, но изведнъж имам нужда от него?

„Как така това се случи изведнъж? Защо? Истината е, че нямам нужда от никой. Сам стигнах до тук. Защо ми е да променям каквото и да е? Разбира се, Бриланд ще бъде заменен. Но никой не ме е търсил, за да ми предложи помощ.

Снимка: БТА

„Флойд иска да влезе в новините и просто да се говори за него. Прави си реклама на чужд гръб. Колкото за офертата му – Не, благодаря. През годините е доказал, че нито ме харесва, нито ме обича.

„Това е фалшива любов, но и той си го знае. Никой не иска да ме погледне в очите и да ми каже, че ми желае само и единствено доброто. Да си правят реклама някъде другаде“, допълни Уайлдър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.