Начало Бокс Мейуедър нокаутирал боксьор от тежка категория
0

Мейуедър нокаутирал боксьор от тежка категория

Мейуедър нокаутирал боксьор от тежка категория
0

Боксовата легенда Флойд Мейуедър младши е приспал с един удар самонадеян представител на тежката категория по време на спаринг.

Това разкри Дмитри Салита, партньор за тренировки на шампиона в 5 различни категории, и настоящ промоутър, грижещ се за интересите на звездата в женския бокс Клариса Шийлдс.

„Бяхме в залата и просто си висяхме, беше след един от мачовете на Флойд. Този тип дойде, беше в тежка категория, и каза: „Искам да се боксирам“, дрънкаше много простотии. Нямаше достатъчно голям боксьор за спаринг и Флойд каза: „Ленърд (мениджърът Ленърд Елърби, б. а.), донеси ми нещата от колата“. Качи се в ринга с него за 30 секунди, направи онова нещо със извъртането на рамото, блокира, фрасна онзи тип в тялото и го свали, боксьор в тежка категория, припомни си историята Салита.

За всичките си 50 професионални двубоя, които спечели, Мейуедър е побеждавал с нокаут в 27 от тях, но по-голямата част от тези победи е в началото на кариерата му. В последните си 15 двубоя „Парите“ победи преди края на всички рундове едва 4 пъти.