Начало Бокс Уайлдър се извини на талисмана за счупената челюст: Не знаех, че има човек вътре

Уайлдър се извини на талисмана за счупената челюст: Не знаех, че има човек вътре

Уайлдър се извини на талисмана за счупената челюст: Не знаех, че има човек вътре
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уйалдър се извини на талисмана, на когото счупи челюстта по време на телевизионно шоу.

Бронзовия бомбардир бе гост в предаване по американска телевизия, в което имаше талисман, който на шега прикани Уайлдър да го удари. Боксьорът не чака втора покана, удари с все сила талисмана и го прати на земята. Резултатът бе счупена челюст.

„Не знаех, че в костюма има жив човек. Помислих, че е програмирано с ръце да ме подкани и го ударих. Помислих, че талисманът е излязъл от там. Искрено се извинявам на този смел човек, който беше ранен от мен (ако е истина това). Изпитвам голямо уважение към него, към участието му в предаването и смелоста му.

Ако е вярно това, което се твърди, че съм му сторил, искам да го поканя на мача ми срещу Тайсън Фюри на 1 декември“, написа Уайлдър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.