Начало Бокс Уайлдър: Семейството на Фюри не иска той да се бие с мен

Уайлдър: Семейството на Фюри не иска той да се бие с мен

Уайлдър: Семейството на Фюри не иска той да се бие с мен
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, гостува на подкаста talkSPORT и говори главно за бъдещия си съперник. Следващият февруари „Бронзовия бомбардировач“ и Тайсън Фюри ще излязат отново един срещу друг на ринга, след като през декември 2018 година не се победиха.

Уайлдър влезе в залата в типичния си стил – с крясъци и широка усмивка.

„С втория удар на гонга ще го нокаутирам дори още по-бързо“, започна Дионтей.

„Този път няма да стане, обещавам ви. Когато го запратих на земята, дори той не разбра как се пробуди. Не си спомня нищо нито от падането, нито от ставането. Семейството му не иска той да се бие с мен и ги разбирам. Има защо да са обезпокоени.“

„Аз съм най-тежкият нокаутьор навярно в цялата история, точка. Благословен съм със сила и знам къде да удрям. Хората често пренебрегват моята страхотна техника на ринга. Боксовите ми умения“, твърди Уайлдър.

До момента статистиката му като професионалист е 41-0 (1 равен).

„Крошета, прави. Ляв, десен – умея всичко идеално. Трябва да имаш много добра техника, за да нокаутираш противниците си с такива комбинации. Не се отбелязва колко съм интелигентен на ринга. Но това е нормално, критиците винаги са повече. Всички повтарят едно и също като папагали“, заяви шампионът на WBC.

Това са част от акцентите на двучасовото интервю за talkSPORT.

Най-големите фенове на „Бронзовия бомбардировач“ могат да намерят пълен запис от участието му в подкаста тук.

Колаж: Красиан Митев
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.