Начало Бокс Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.

Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.

Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.
0

След като участва в дванайсет-рундов боксов трилър с Тайсън Фюри, Деонтей Уайлдър ще вземе участие и в Холивудска продукция. С началото на 2019 г. боксьорът направи първи стъпки към кариера във филмовата индустрия – нещо, за което „Бронзовия бомбардировач“ е споделял, че мечтае. Той публикува няколко „снап“ снимки в Инстаграм профила си, на които се вижда как позира на филмова сцена и в каравана, където филмовите актьори са обгрижвани от гримьори.

„Господ ме благослови да правя нещо, към което изпитвам голяма страст и това е актьорското майсторство. През 2019 г. ще имам големи проекти. Просто почакайте и вижте шампиона в „Светлини, камера, екшън“!“, написа Уайлдър в Инстаграм.

„Винаги съм участвал в постановки в църквата като малък. Даваха ми много дълги текстове и ги учих по няколко часа в банята“, разказа тежкият удряч пред Люк Белейр.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.