Начало Бокс Насукава: Не заслужавах да изляза срещу Флойд

Насукава: Не заслужавах да изляза срещу Флойд

Насукава: Не заслужавах да изляза срещу Флойд
0

Kикбокс надеждата на Япония – Теншин Насукава, бе свален три пъти в рамките само на един рунд от Флойд Мейуедър. От ъгъла на 20-годишния боец хвърлиха кърпата и мачът навръх Нова година приключи още в първата си част.

Легендарният боксьор прибра 3,25 милиона долара на минута в приятелската среща.

Насукава проговори дни след събитието:

„Работих с голяма мечта в света на бойните спортове. Когато получих офертата, я приех на мига. Помислих си – такава възможност имаш веднъж в живота. Въпреки разликите в категориите и стиловете ни, почувствах го. Такова предложение не се отказва“, признава Теншин.

„В дните след официалното потвърждаване на мача мислих много. За най-различни неща. Все пак не съжалявах какво съм сторил. В момента… съм много разочарован на себе си. Можех да се представя в пъти по-добре. Приемам фактите каквито са и продължавам към следващите предизвикателства.“

Японецът споделя още:

„Научих, че не съм работил достатъчно, за да получа подобна възможност. След всичко това осъзнах колко е велик Мейуедър. Не заслужавах да изляза срещу него. На моите фенове мога да кажа само, че ще направя всичко възможно, за да достигна до такова ниво. Продължавайте да ме подкрепяте!“, завършва Насукава.

Той е страхотен талант. В кикбокса има 28 победи от 28 мача (22 след нокаут).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.