Начало Бокс Ето как би изглеждал Олександър Усик в Симпсънс

Ето как би изглеждал Олександър Усик в Симпсънс

Ето как би изглеждал Олександър Усик в Симпсънс
0

Абсолютният световен шампион в полутежка категория – Олександър Усик, стана поредната „жертва“ на карикатуристите в социалните мрежи. Образ на украинеца, вдъхновен от култовия анимационен сериал „Семейство Симпсънс“, предизвиква фурор в страниците за бокс в Туитър.

Ето и изображението:

То е с коледен мотив. Зад боксьора е изложен трофея „Мохамед Али“, който спечели срещу руснака Мурат Гасиев.

В далечен план забелязваме един от главните герои в поредицата – Хоумър Симпсън. Пълничкият мъж се наслаждава на любимото си занимание – похапва поничка.

„Нищо чудно епизодът да е бил излъчен преди 5 години“, коментира потребител на мрежата. Анимационният сериал стана известен с ясновидските си елементи. В него Доналд Тръмп бе президент на САЩ години преди някой да си помисли, че това ще се случи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.