Начало Бокс Мениджърът на Ортис: Готови сме за мач с Усик

Мениджърът на Ортис: Готови сме за мач с Усик

Мениджърът на Ортис: Готови сме за мач с Усик
0

Мениджърът на кубинеца Луис Ортис (30-1-0) – Джей Хименес сподели, че „Кинг Конг“ няма проблем да се изправи срещу абсолютния шампион в полутежка категория – Олександър Усик (16-0-0), но в същото време никой досега не се е свързал с него за преговори.

Усик изпрати една от най-добрите си години и следващата стъпка, която техничният украинец възнамерява да направи е качването в тежката категория. Това обаче трябва да се случи по изключително внимателен начин, защото при най-големите 31-годишният боксьор с обратен гард може да има сериозни проблеми с много съперници.

Напоследък едно от най-често спряганите имена за встъпителен двубой е именно това на 39-годишния ветеран, но според думите на Хименес, това е поредната реклама, която някои хора си правят на гърба на кубинеца с обратен гард.

„Не сме получавали обаждане за такъв мач, но забелязвам тенденция хората постоянно да използват името на Луис за реклама и след това изчезват.

Нашият план е Луис да се завърне на ринга към март. Нямаме никакъв проблем да се изправим срещу Усик, без значение от дата и място.

Олександър е много добър боксьор, но си мисля, че ще му трябват един-два подгряващи мача преди да се изправи срещу големите имена“, бяха думите на Хименес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.