Начало Бокс UFC дава „зелена светлина“ за боксов мач между Шон О’Мали и Райън Гарсия?

UFC дава „зелена светлина“ за боксов мач между Шон О’Мали и Райън Гарсия?

UFC дава „зелена светлина“ за боксов мач между Шон О’Мали и Райън Гарсия?
0

UFC изглежда е напът да се вслуша в общественото мнение, като разшири портфолиото си и започне да прави боксови мачове по подобие на тези, които Франсис Нгану и Джейк Пол реализират в момента. Сблъсък между Шон О’Мали и Райън Гарсия би могъл да постави началото на подобна ниша. Или това поне разкри шампионът в категория „петел“ пред Ариел Хюлвани.

Усещам, че един ден ще започна да се боксирам. Знам го. Онези типове не са истински PPV хора. Не правят реални продажби. Сочат ми Райън Гарсия… Ако, който и да е от тях, реши да се бием, то ще бъде човекът с най-голям потенциал за мен. По думите на UFC – ако ще се изкарат пари, ще го направим“, разкри „Шугър“.

О’Мали има славата на един от най-добрите боксьори в организацията и нокаутът му над Алджамейн Стърлинг преди няколко месеца е доказателство за това. Не бива все пак да забравяме, че има огромна разлика в екипировката, която се използва, тъй като при по-леките дивизии ударите не носят чак толкова щети при 12 или 14 унции ръкавици. Нужно е много повече от един хубав плътен удар, за да бъде свален противника на земята. Освен това при нокдаун съдиите ги разделят и се дават 10 секунди за възстановяване, докато в MMA боят продължава и след това.