Начало Бокс Уорингтън защити отново титлата си пред мощна агитка

Уорингтън защити отново титлата си пред мощна агитка

Уорингтън защити отново титлата си пред мощна агитка
0

Джош Уорингтън не изпита проблеми при третата защита на световната титла в категория „перо“. Британецът нокаутира още във втория рунд френския си съперник Софиан Такуч.

Още в началото на мача, в препълнената домашна зала в Лийдс, шампионът показа страхотна комбинация от 4 удара, която свари неподготвен претендента.

Мощната агитка на „белите“ реагираше все по-шумно на всяко точно попадение и от първите секунди стана ясно, че мачът няма да е дълъг. С много комфортен аванс Уорингтън се оттегли да чуе наставленията на треньора си.

През вторите 3 минути нищо не се промени. Ляв прав и силен десен в тялото – aнгличанинът не спря да притиска противника. Прати го на пода с дясно кроше, но Такуч се изправи бързо. Следващата унищожителна комбинация беше достатъчна – нокаут секунди преди края на втората част.

Уорингтън се надяваше на обединителен мач с някоя от другите звезди в дивизията, а по всяка вероятност това ще се случи през 2020 година. Големият проблем е, че битката на 90% ще е в Америка, далеч от домашната публика в Лийдс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.