Начало ММА Димитриъс Джонсън оцени първата си година в ONE

Димитриъс Джонсън оцени първата си година в ONE

Димитриъс Джонсън оцени първата си година в ONE
0

Бившият шампион на UFC в категория „муха“ Димитриъс Джонсън се наслаждава на престоя си в Азия. „Могъщата мишка“ вече една година се бие за ONE FC и реши да оцени времето, прекарано на Изток.

„10 от 10. Аз съм много активен и това ме радва. На 33 години съм и искам да се бия често, защото скоро вече няма да имам тази възможност“, започна Джонсън.

„Тук има много силни противници и това ме мотивира допълнително. Много вече показаха на какво са способни и целият свят ни забелязва. Идват от UFC от Rizin, от PFL. Тук в Азия всичко е по-различно.“

„Много от бойците тук не са имали възможността да се покажат на американска земя и затова са заклеймени. Не съм изненадан, че нивото тук е много високо, защото аз не подценявам останвалия свят – както го правят повечето американци“, каза още Димитриъс Джонсън.

Преди година той беше разменен за Бен Аскрен. В момента се подготвя за Гран При турнира, в който е сред фаворитите за титлата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.