Начало Бокс Тайсън Фюри ще се бие в кеча

Тайсън Фюри ще се бие в кеча

Тайсън Фюри ще се бие в кеча
0

Заигравката на Тайсън Фюри със Световната федерация по кеч става все по-сериозна. Британецът вече официално има насрочена дата за мач с Браун Строуман. На 31 октомври в Саудитска Арабия двамата масивни атлети ще участват в единия от главните сблъсъци на развлекателно шоу.

Другата голяма атракция на вечерта ще бъде сблъсъкът на бившите шампиони на UFC – Кейн Веласкес и Брок Леснар. Това ще е дебютът на Фюри и Веласкес с най-комерсиалната верига за кеч.

„Краля на циганите“ вече се появи два пъти в шоуто и се скара с брадатия гигант. Логичното се случи и сега историята им ще продължи. Все пак има вероятност при някоя от каскадите Фюри да се контузи и по този начин да наруши тренировъчния си ритъм преди реванша с Дионтей Уайлдър в началото на 2020 година.

Веласкес пък вече има опит в развлекателните спортове. Взе участие в шоуто „Трипълмания“, което се проведе в Мексико.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.