Начало ММА Веласкес погна Брок Леснар в кеча (ВИДЕО)

Веласкес погна Брок Леснар в кеча (ВИДЕО)

Веласкес погна Брок Леснар в кеча (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория – Кейн Веласкес, тотално загърби своята ММА кариера, за да стане кечист. Американецът с мексикански произход участва в развлекателното шоу WWE, където нападна своя стар познайник Брок Леснар.

Най-добрият ММА боец за 2010 година изненада феновете на развлекателните борби с появата си.

Официално той все още няма договор с най-популярната кеч верига. Секунди след успеха на Брок над Кофи Кингстън в залата прозвуча музиката на Рей Мистерио. Нисичката звезда бе придружена до ринга именно от Веласкес, който набързо си захвърли тениската. Нахлу на ринга и направи тейкдаун на другия бивш шампион на UFC при най-тежките.

Започна да го обработва с граунд енд паунд, а токущо спечелилият титлата на WWE някак съумя да се изплъзне и да избяга от ринга. Типично за кеча Мистерио и Веласкес започнаха да празнуват.

Изглежда кариерата на Кейн в UFC официално приключи. Боецът ще се концентрира върху „враждата си“ с Брок Леснар в кеча.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.