Начало ММА Уитакър изпепели с поглед Адесаня на кантара преди UFC 243 (ВИДЕО)

Уитакър изпепели с поглед Адесаня на кантара преди UFC 243 (ВИДЕО)

Уитакър изпепели с поглед Адесаня на кантара преди UFC 243 (ВИДЕО)
0

Робърт Уитакър и Израел Адесаня преминаха успешно кантара в Мелбърн (Австралия), където утре ще спорят за обединената титла на UFC в средна категория. Двамата застанаха очи в очи за последно, като шампионът впечатли всички с настървения си поглед и стойка.

„За нищо на света не бих искал този човек да ме гледа така“, обединиха се феновете на смесените бойни изкуства.

Oчаква се това да бъде едно от най-посещаваните събития на UFC.

Уитакър (20-4 MMA, 11-2 UFC) се завръща след близо 16-месечно отсъствие от октагона и е готов да нанесе първа загуба на талантливия си колега. Адесаня (17-0 MMA, 6-0 UFC) обеща да му покаже, че е „истински нинджа“.

Главната карта на бойното шоу в Австралия започва в неделя в 5:00 часа българско време, а шампионският сблъсък стартира около 6:30-7:00 часа.

Останалите бойци също нямаха проблеми да влязат в категориите си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.