Начало ММА Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион в средна категория

Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион в средна категория

Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион в средна категория
1

След две по-слаби вечери големият ММА се завръща! Най-добрите бойци на UFC в средна категория ще се борят за златото и изходът от мача е труден за прогнозиране. Предизвикателство, което не ни притеснява.

Робърт Уитакър – Израел Адесаня

Без грам увъртания – победа за Адесаня. Ставките са изравнени, по 1,90 за двамата съперници. До момента африканецът не е губил в професионален мач, а на сметката си има 17 успеха. Впечатли с издръжливостта си и не пропуска атрактивните и нестандартни изпълнения. От любимия тип бойци на Дейна Уайт. Цели 13 от победите му са с нокаут, но показа, че умее да играе и пълни пет рунда, когато се налага. Това ще е най-голямата победа в кариерата му, но Уитакър се завръща след близо 16-месечна контузия. Шампионът трудно ще покаже познатата форма. За тази прогноза ще се доверим и на редица популярни американски анализатори.

Комбинация

При недостиг на достатъчно атрактивни коефициенти ще прибегнем към добрата стара права колонка. Тай Туйваса – Сергей Спивак, победа за „Бам бам“ с нокаут за 1,50; Ал Якуинта – Дан Хукър 2-ка за 1,60 и Калан Потър – Маки Питоло 2-ка за 1,35.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.