Начало ММА Кърт Енгъл вярва, че Брок Леснар ще изиграе още един мач

Кърт Енгъл вярва, че Брок Леснар ще изиграе още един мач

Кърт Енгъл вярва, че Брок Леснар ще изиграе още един мач
0

Легендата на Световната федерация по кеч (WWE) Кърт Енгъл не вярва, че Брок Леснар ще се пенсионира. Двамата са близки приятели, а световният и олимпийски шампион по борба се включи по темата в ММА шоуто на Ариел Хелуани.

„Надявам се той за се зъвърне. Знам, че той обяви пенсионирането си, но аз знам, че той много иска един двубой да се проведе. Не знам дали този мач ще се осъществи. Но той иска да срещне Джон Джоунс. Мисля, че това ще бъде страхотен мач“, заяви Енгъл.

Американският кечист е убеден, че неговият приятел Леснар има силите да победи шампиона в полутежката категория на UFC. „Брок Леснар е невероятен атлет. Той може да успее във всеки спорт, който поиска. Ако иска може да се пробва професионално във футбола, бейзбола, баскетбола. Той е невероятен“, добави Енгъл.

Реакцията на смятания за един от най-добрите ММА бойци за всички времена – Джон Джоунс, не закъсня. В своя профил в Instagram той заяви:  „Той знае, че това е което приятелят му иска да чуе, но в действителност той не иска този мач. Повярвайте ми!“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.