Начало Бокс Уорингтън си пожела всички пояси и Висша лига за Лийдс

Уорингтън си пожела всички пояси и Висша лига за Лийдс

Уорингтън си пожела всички пояси и Висша лига за Лийдс
0

Световният шампион на IBF в категория „перо“ – Джош Уорингтън (29-0-0), говори преди защитата на титлата си срещу французина Софиане Такуч. Британецът е тежък фаворит за победата и сякаш по-големият въпрос е дали ще е след нокаут или решение.

Уорингтън е един от най-популярните фенове на футболния клуб Лийдс и не пропусна за пореден път да пожелае успех освен на себе си, и на състезателите на „белите“.

„Много се радвам, че ще се бия в Лийдс, това ще е моята 10-а битка в любимата ми зала. Тук станах световен шампион, искам тук да обединя всички пояси в категорията“, призна британецът.

„Искам да победя със стил, а освен успех на себе си пожелавам и на момчетата от Лийдс. Този сезон вярвам, че ще се класират във Висшата лига. Тръпки ме побиват, когато се замисля колко хубави неща ни чакат, мен и отбора. Предстоят ни много победи“, заяви Джош Уорингтън.

В момента Лийдс е на 5-о място в Чемпитъншим, на 2 точки от водача Уест Бромич.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.