Начало ММА UFC и ONE FC подготвят невиждана сделка
0

UFC и ONE FC подготвят невиждана сделка

UFC и ONE FC подготвят невиждана сделка
0

UFC и ONE FC са на път да осъществят безпрецедентна в световния ММА сделка. Според ESPN, двете организации са на път да осъществят размяна на двама от най-класните си бойци.

Бившият шампион на UFC в категория муха и шампионът на ONE FC в полусредна категория ще разменят работодателите си според ESPN. Димитриъс Джонсън и Бен Аскрен са пред финализиране на договори с новите си работодатели.

Организациите ще разменят най-доминантните си шампиони някога, ако сделката се осъществи. Джонсън (27-3-1) беше шампион на UFC последните 6 години и направи 11 поредни защити на шампионския си пояс, но през август тази година загуби от Хенри Сежудо със съдисйко решение.

Аскрен е шампион на Америка по свободна борба и е непобеден в професионалния ММА. Има спечелени титли в Белатор и ONE FC. Името му е сравнявано с тези на Джордж Сейнт Пиер и Хабиб Нурмагомедов.

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".