Начало ММА Хабиб Нурмагомедов все пак ще получи част от парите си
0

Хабиб Нурмагомедов все пак ще получи част от парите си

Хабиб Нурмагомедов все пак ще получи част от парите си
0

Атлетическата комисия на Невада се срещна в сряда, за да обсъди санкциите за Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов след сбиването им на UFC 229. Целият хонорар на Хабиб за срещата е все още задържан, докато този на Макгрегър не е. Причината за това е, че Хабиб е инициаторът на действията.

Истинското наказание за бойците ще бъде решено на 10-ти декември, но добрите новини за Хабиб са, че боецът все пак ще получи част от парите си. Един от членовете на Комисията предложи половината хонорар на боеца (1 милион) да му бъде изплатен, а останалата част да остане при тях, докато не се стигне до решение.

Изпълнителният директор на Атлетическата комисия на Невада, Боб Бенет, обвини мениджърите на двамата бойци пред MMAjunkie.com. Според Бенет, мениджърите не са обяснили достатъчно ясно на бойците си преди срещата, че не бива нещата да излизат извън контрол.

„Знайте, че NAC се опита на два пъти да говори с мениджърите. Лично аз говорих с тях. За съжаление, те не взеха присърце думите ми и за това сега сме тук. Не искахме да сме в тази позиция.„, добави Боб Бенет.

Източник: mmajunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".