Начало ММА „Големите ци*и“ минава на ново ниво
0

„Големите ци*и“ минава на ново ниво

„Големите ци*и“ минава на ново ниво
0

Бившият боец в тежка категория от UFC Джъстин Уилис ще продължи кариерата си в PFL.

„Големия хубавец“, прекръстен от Тай Туваса на „Големите ци*и“, очаква да направи дебюта си във веригата през май или юни, след като преди 9 месеца беше освободен от UFC заради отказ да се бие с Уолт Харис на UFC on ESPN4.

„Последният път се опитвах да си спася работата, която знам, че ми беше отнета несправедливо, а има хора като Тай Туиваса, които губят по три пъти подред и очевидно не могат да се бият, а все още са в UFC само защото са от Австралия“, оплака се Уилис.

Той добави, че структурата на PFL предлага чудесна алтернатива на изпълнената със звезди UFC, където трудно се уреждат двубои. Сега, според него, вместо да го съдят по това колко билети за двубои продава, той ще може да печели парите си с уменията си. „В UFC се избира много внимателно, има фаворизирани бойци. Нещата не се свеждат само до това кой може да се бие най-добре. А до това кой е най-атрактивен и интересен. Но така е в този спорт. Места като PFL разбират смисъла по-добре, добронамерени са, ако спечеля там ще премина на ново ниво“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.