Начало Други Даниел Дичев зарадва ученици в Плевен

Даниел Дичев зарадва ученици в Плевен

Даниел Дичев зарадва ученици в Плевен
0

Българският джудист Даниел Дичев гостува в Плевен, където показа златния си медал от турнира „Asian Judo Open Hong Kong“.

Състезателят ни при 100-килограмовите посети СУ “Иван Вазов” и ОУ “Д-р Петър Берон”. Дичев се върна назад във времето и разговаря с второкласници и петокласници.

Малчуганите му разказаха за проблемите си – предстоящото контролно и часовете по краснопис.

“Светът се върти от любовта! Никога не се отказвайте от мечтите си!”, са част от най-силните послания, които им отправи Дичев.

Родният джудист от няколко години се подготовя в Япония. Към този момент е на 42-ро място в световната ранглиста при 100-килограмовите.

В началото на месеца завърши втори на Европейската отворена купа за мъже в София, като получи лекарска забрана да излезе на финала срещу Борис Георгиев.

Наскоро той беше специален гост на предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

„Аз съм горд да нося българското знаме и да се боря за България. И ще помагам, с каквото мога. Това е чест и удоволствие! Трябва да има приемственост“, сподели Дичев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.