Начало ММА Най-скъпоплатената жена в ММА не е от UFC или Белатор
0

Най-скъпоплатената жена в ММА не е от UFC или Белатор

Най-скъпоплатената жена в ММА не е от UFC или Белатор
0

Бившият шампион на UFC в категория „перо“ при дамите Крис Сайборг, която тази година премина в Белатор, остави впечатление, че подписа рекорден договор за ММА.

Оказва се обаче, че не е точно така, както твърдеше шефът на веригата Скот Кокър. Бразилката може и да взема най-много от дамите в Белатор, но от PFL твърдят, че повече от нея печели златната медалистка от Олимпийските игри в Лондон и Рио де Жанейро в джудото Кайла Харисън. Тя се състезава в лека категория на веригата, като все още няма загуба след 6 двубоя.

„Грижат се токова добре за мен. Най-вероятно съм най-високоплатената жена в света на ММА в момента. Понякога не мога да повярвам какъв живот имам. Пълна лудост ми се струва. Имам възможност да се бия за компания, която вярва в мен. Съдбата ми е в собствените ми ръце. Получавам несериозно голяма сума пари и продължавам да се развивам като боец. Животът ми нямаше как да се развие по по-добър начин“, каза 29-годишната американка, която тази нощ ще се бие с идващата от UFC Лариса Пачеко в Ню Йорк.