Начало ММА Всички обърнаха гръб на Андерсон Силва
0

Всички обърнаха гръб на Андерсон Силва

Всички обърнаха гръб на Андерсон Силва
0

След раздялата си с UFC, ММА легендата Андерсон Силва изрази желанието си да продължи да се бие, макар и вече на 45 години. Това, обаче, изглежда трудно ще се реализира.

След като от азиатската ONE Championship отказаха да се борят за привличането на бившия шампион на UFC, сега се оказва, че всички водещи организации по света са на същото мнение.

Шефът на Белатор Скот Кокър също изрази уважението си към “Паяка”, но не пожела да го привлече в организацията си.

“Уважавам го безкрайно много, той е един от любимите ми бойци за всички времена. Един от най-великите в този спорт. Може да продължи да се състезава, но аз съм много доволен от настоящия ни състав и това, което предлагат бойците, ще останем фокусирани върху тях”, каза Кокър по-рано този месец.

От PFL също заеха твърда позиция, чрез президента си Рей Сефо.

“Със сигурност ще остане в историята като един от най-добрите. Имам само уважение към него, но ми се струва, че е време да окачи ръкавиците”.

Оказва се, че Андерсон Силва е нежелан не само в ММА организациите, но и в боевете с голи ръце.

“Към този момент не проявяваме интерес към възможността Андерсон Силва да се състезава в BKFC. Той е легенда и обожавам да го гледам в клетката. Но трябва да се съсредоточим върху изграждането на собствените си бойци, с които имаме договори”, коментира Дейвид Фелдман.