Начало ММА Дейна Уайт си хареса шампион от Белатор
0

Дейна Уайт си хареса шампион от Белатор

Дейна Уайт си хареса шампион от Белатор
0

Дейна Уайт не си губи времето и е готов отмъкне звезда от Белатор при първа възможност.

След загубата на Даниел Кормие от Стипе Миочич, шефът на UFC коментира възможността да привлече във веригата шампионът на конкуренцията в лека категория Майкъл Чандлър. 34-годишният американец приключи взаимоотношенията си с Белатор след победа с нокаут над Бен Хендерсън на 7 август, като сега очаква ново предложение. Според Уайт, Чандлър е “заслужил” името му да бъде спрягано с UFC, след като договорът с предишния му работодател е изтекъл.

“Казаха ми, не знаех за това, но ми казаха, че е искал да се срещнем. Отговорих, че с удоволствие ще говоря с него. Този тип си го е заслужил, така че – да ще се радвам”, призна Уайт.

Самият Чандлър беше лаконичен по темата къде ще продължи кариерата си, но загатна, че е готов за ново предизвикателство.

“Всичко е в Божиите ръце. Той отваря и затваря врати в правилния момент. Ако това е последният път, в който влязох в клетката на Белатор, всички замесени с това – нямате представа какво голямо влияние оказахте върху живота ми. Ще видим какво ще стане”, заяви боецът.