Начало ММА Кокър: Дейна Уайт лъже

Кокър: Дейна Уайт лъже

Кокър: Дейна Уайт лъже
0

Президентът на „Белатор“ Скот Кокър обвини боса нa UFC в лъжа. Става въпрос за последните изказвания на Дейна Уайт за бойците, които сменят неговата верига с тази на Кокър.

„Ние имаме най-добрите бойци в полутежка категория, колкото и да не му се харесва на Дейна“, започна Скот. „Фил, Мачида, Немков, Мусаси сега ще качва килограми. Дори не споменах Бейдър.“

„Бейдър и Фил дойдоха от UFC като свободни агенти. Никой не ги е гонил. Дейна лъже. Те бяха свободни и искаха по-добри контракти. Ние им предложихме добра сделка и приеха. Крис Сайборг също ли не ни избра, а бе изгонена? Смешно е.“

Кокър е уверен, че предлага по-добри условия на бойците.

„Това са професионални атлети и е нормално да гледат финансовата част. Нашата организация има пари и се развива. Постоянно намираме нови сътрудничества и спонсори. Фокусирани сме в целта – да предлагаме най-добрия продукт“, допълни Скот Кокър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.