Начало Бокс Теофимо Лопес: Ще нараня Ломаченко

Теофимо Лопес: Ще нараня Ломаченко

Теофимо Лопес: Ще нараня Ломаченко
0

Теофимо Лопес се закани да нарани Васил Ломаченко на 17 октомври. Непобеденият боксьор се стреми към унификация на четирите световни пояса в лека категория.

„На размери съм видимо по-голям от него и мога сериозно да го нараня“, Лопес сподели пред ESPN.

„Не разбирам каква е тази истерия около Ломаченко. Някои дори го сочат за най-добрия в класацията за всички килограми. И двамата правим 16-а битка и аз ще съм първият абсолютен световен шампион от Латинска Америка.“

„На 23 години съм и бъдещето в бокса е пред мен. Ще грабна всеки един шанс по пътя до самия край на кариерата си“, добави Теофимо.

Той увери още, че няма да има проблеми на кантара и ще е напълно готово за сблъсъка въпреки дългата пауза заради пандемията.

Лома вече има загуба на сметката си при професионалистите, но е считан за големия фаворит в сблъсъка.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.