Начало Бокс Уорън пропуска собственото си шоу
0

Уорън пропуска собственото си шоу

Уорън пропуска собственото си шоу
0

Боксовият промоутър Франк Уорън няма да присъства на организираната от него гала-вечер в Лондон тази вечер, за да помогне за спазването на противоепидемичните мерки.

Той се отказа от мястото си в залата, за да помогне разрешеният брой от 65 човека на закрито да не бъде надвишен. През седмицата Уорън се подложи на тест за COVID-19, който беше негативен, но все пак мениджърът реши да даде възможност на някой друг да бъде в залата.

„Отказах се от мястото си, макар да положих много усилия да стартираме бокса пред фенове отново. Не съм най-важният за вечерта, това са боксьорите, техниците от телевизията, реферите, треньорите, хората, които вземат допинг проби и проби за COVID-19 и т. н. Дори семействата на боксьорите няма да са в залата. Утехата ми е, че по телевизията се вижда по-добре, отколкото от студиото в залата“, заяви Уорън.

twitter.com

Тази вечер в „BT Sport Studio“ ще се проведат 5 двубоя. Брад Фостър ще се опита да отнеме двете титли на Великобритания в категория супер „петел“ на Джеймс Бийч младши в основното събитие. В подгряващото Пол Кийн ще защитава пояса си в супер полусредна категория на WBO срещу Хамза Шираз, а останалите двубои са Марк Чембърлиейн – Стю Грийнър (лека), Дорин Красмару – Фил Уилямс (тежка) и Дейвид Аделай – Мат Гордън (тежка).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.