Начало Бокс Уралския Хълк дебютира с победа в бокса (ВИДЕО)

Уралския Хълк дебютира с победа в бокса (ВИДЕО)

Уралския Хълк дебютира с победа в бокса (ВИДЕО)
0

Иван Щирков, известен още като „Уралския Хълк“, дебютира успешно в професионалния бокс. Руският боец, състезаващ се за клуб „Архангел Михаил“, победи Иван Смирнов, известен като „Огнебореца“ с единодушно съдийско решение, на гала, състояла се в Русия. Двубоят беше в тежка категория!

Битката се проведе в четири рунда и беше основното събитие на четвъртия турнир по хардкор бокс. Щирков беше поздравен за успешния дебют в бокса от основателя на лигата Анатолий Сулянов и легендарния боец и вече боксьор в средна категория Магомед Исмаилов.

Сулянов заяви, че е впечатлен от битката и предложи на „Уралския Хълк“ да има още една битка в лигата, но не във формата на „YouTube“, а на турнир, който ще се проведе на стадион през септември. Тази гала, която ще се проведе на 24 септември, се оглавява от двубоя на руските скандални бойци по смесени бойни изкуства Александър Емелианенко и Вячеслав Дацик. Двамата ще се бият по правилата на бокса.

Дали ще видим тази битка не се знае: Щирков, в характерния си скромен начин, каза, че ще чака оферти от мениджърите.

„Уралския Хълк“ има баланс от 20 победи, 1 равенство и 2 загуби в ММА. Спечелил е 14 срещи преди финалния гонг (9 с нокаут и 5 след събмишън). През миналата година Щирков надделя над Мурат Гугов и Артур Астахов и вече е в серия от 3 поредни победи в ММА.