Начало Други Кечистът Миро и Лана празнуват годишнина от сватбата (ВИДЕО)

Кечистът Миро и Лана празнуват годишнина от сватбата (ВИДЕО)

Кечистът Миро и Лана празнуват годишнина от сватбата (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, и неговата съпруга Си Джей Пери празнуват шеста годишнина от сватбата им.

Русокосата актриса и модел сподели в социалните мрежи щастливата новина, добавяйки и видео от щастливото събитие, което се случи преди 6 години!

„Честита годишнина! Обичам те толкова много! За още много невероятни години, пълни с любов, радост и приключения! Благодарим на всички, които помогнаха за нашата мечтана сватба“, написа Пери в профила си в Instagram, постът беше споделен и от нейния съпруг.

Припомняме, че двамата са двойка още от първите години на пловдивчанина в кеча. Те се намериха точно в развлекателния спорт и първоначалното приятелство се превърна в… съвместно съжителство.

През 2016 година те се ожениха първо в Малибу на плажа пред множество гости, сред които и звезди на Световната федерация по кеч! Малко по-късно новото семейство направи и традиционна българска сватба, в Пловдив като всичко от нея беше записано от WWE и споделено с многомилионната аудитория в едно от техните шоута – „Total Divas“.

По отношение на кариерата на Миро в кеча, то той изпусна да спечели най-новата титла в кеча – AEW All-Atlantic

В един от основните двубои на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, състояло се пред пълните трибуни на „United Center“ в Чикаго, Илинойс, Миро беше близо до короноването с пояса, но в крайна сметка, той стана притежание на бившата звезда на WWE – Пак(известен преди като „Невил“ или „Ейдриън Невил“).

Въпреки това много от коментарите на фенове в профила на най-бързо развиващата се кеч организация в света, предположиха, че Миро не спечели пояса, защото собственикът на компанията – Тони Кан готви пловдивчанина за най-големите сблъсъци, а именно – за световната титла!