Начало Други Казахстанския Титан и Иранския Хълк са готови за сблъсъка им (ВИДЕО)

Казахстанския Титан и Иранския Хълк са готови за сблъсъка им (ВИДЕО)

Казахстанския Титан и Иранския Хълк са готови за сблъсъка им (ВИДЕО)
0

Алмат Бахитович Джуманов – „Казахстанския Титан“ и Саджад Гариби, известен като „Иранския Хълк“, са готови за сблъсъка им, който е основен на бойна гала, която ще се проведе в зала „P7Arena“ в Дубай в утрешната вечер! Срещата ще бъде в тежка категория и ще се състои по правилата на бокса.

Иранския Хълк“ сподели в социалните мрежи видео, на което тренира с Хамзех Морадиан, носител на 7 отличия от световни шампионати по савате (френско бойно изкуство).

„Чест е да си под смъртоносните юмруци на капитана на националния отбор по савате. Той има седем световни и пет азиатски медала. Оцелях в кикбокса и савате. Никога преди не бях изпитвал толкова силни удари“, заяви Гариби в социалните мрежи.

Казахстанския Титан“, от своя страна наблегна на бокса, броени часове преди битката!

Алмат Бахитович Джуманов тежи 115 кг и е висок 174 см. Саджад Гариби, от своя страна, е точно 25 кг по-тежък от своя опонент – 140 кг и е висок 188 см.

Припомняме, че двамата се сбиха в първото им заставане „лице в лице“, преди няколко дни!

Преди „Иранския Хълк“ имаше насрочен двубой с Мартин Форд, но срещата пропадна. Битката трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка и тогава не видяхме „Битката на титаните“.

Сблъсъкът щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Срещата дори щеше да се състои на специално изграден ринг. Той трябваше да бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ трябваше да боксират с ръкавици от 14 унции. Двубоят трябваше да се състои в 4 рунда по 2 минути и да бъде съблюдаван от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии бяха ангажирани да точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение щеше да бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвяше за сблъсъка заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.