Начало Бокс Форд се готви с Верхувен за „Битката на чудовищата“ (СНИМКА)

Форд се готви с Верхувен за „Битката на чудовищата“ (СНИМКА)

Форд се готви с Верхувен за „Битката на чудовищата“ (СНИМКА)
0

Мартин Форд се подготвя с машината за победи в кикбокса – Рико Верхувен. Двамата проведоха съвместна тренировка в Нидерландия.

Припомняме, че 39-годишният актьор и културист ще премери сили с „Иранския Хълк“. Сблъсъкът между тях, наречен „Битката на чудовищата“, вече има официални правила. Двамата гиганти ще се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

„Тук, в Нидерландия, полагаме тази работа. Не можех да бъда в по-сигурни ръце, толкова велик и смирен да бъда в такава невероятна среда с такива невероятни хора… сега е време да попивам умения и да се уча от……Рико Верхувен също известен като „Краля““, написа Форд в профила си в Instagram по адрес на Верхувен и тяхната съвместна тренировка.

След спаринга двамата решиха да пробват кой колко ще издържи да стои в ледена вана, за възстановяване. Повече издържа актьорът, който дори потопи главата си.