Начало Бокс Иранският Хълк: Вечер не мога да спя от болка
0

Иранският Хълк: Вечер не мога да спя от болка

Иранският Хълк: Вечер не мога да спя от болка
0

Саяд Гариби, по-известен като „Иранският Хълк“, разкри, че до такава степен се е отдал на тренировъчен режим, че дори не може да заспи вечер от болка. В момента той се подготвя за дебют на бойната сцена, като ще се изправи срещу „Най-страшния мъж на планетата“ Мартин Форд. Двамата се разбраха за боксов двубой, който да се проведе през април във Великобритания.

Иранският Хълк“ впечатлява с габаритите си. Той тежи около 177 килограма, докато Форд, който е известен с участията си в редица екшън филми, стряска с ръст от 210 сантиметра.

Нямам какво да губя. Когато човек няма какво да губи, той наистина е много опасен. Нямам търпение да направим този сблъсък“, коментира „Иранският Хълк“.

Гариби допълва: „Интензитетът на ударите, които нанасям, е толкова сериозен, че вечер не мога да заспя от болка. Упражненията, които правя в последния месец, са изцяло насочени към подобряване скоростта и мощта на ударите ми. Сам съм на ринга в тази битка. Ще отида на негова територия, но няма проблем, защото народът на Иран ме подкрепя“, каза още той.