Начало ММА ONE FC ще дава бонуси по 50 000 долара
0

ONE FC ще дава бонуси по 50 000 долара

ONE FC ще дава бонуси по 50 000 долара
0

Президентът на бойната верига „ОNE Fighting Championship“ Чатри Сийотонг ще представи нова бонусна система в събитията на азиатската организация. Бонусите от по 50 000 щатски долара ще се раздават на всяко събитие, като максимум петима състезатели на галавечер могат да си заслужат допълнителната премия.

Финансовият стимул ще се нарича „Warrior Bonus“ и ще се дава на бойците, които са впечатлити с представянето си и са се „борили всяка секунда до края“, според думите на Сийотонг.

Новината бе съобщена от президентът на организацията в предаването ‘The MMA Hour’ с журналиста Ариел Хелуани.

„Винаги сме давали бонуси, но преди не беше на всяко събитие. Тази година няма да пропускаме гала“, категоричен бе Сийотонг. Бонус от 50 000 щатски долара бе даден за първи път в ONE FC през 2014-а. Тогава Сайгид Арсланалиев и Имофей Настюхин прибраха премиите.

Чатри допълни, че бонусите могат да бъдат спечелени от бойци, които се състезават в различните стилове, които компанията му поддържа – граплинг, муай тай, кикбокс, ММА.

Пълното интервю с боса на ONE можете да видите тук:

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".